Олександр Коваленко попередив, коли українцям загрожують потужні ворожі удари з повітря / колаж з фото УНІАН та скріншоту

Російські окупанти накопичують ракети і безпілотники-камікадзе типу Shahed і можуть завдати по Україні комбіновані удари у період морозів.

Супротивник не може одночасно використати всі носії, оскільки не всі вони боєздатні, тому навряд буде удар із застосуванням понад 100 ракет, поділився прогнозом військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в коментарі ТСН.ua.

"...в саме морозний період вони можуть намагатись "втиснитусь" з комбінованими ударами... Можуть робити комбінації з ракетами та Shahed. Того року Shahed вони не так часто використовували, а в цьому - частіше", - зазначив експерт.

Відео дня

Коли Україні загрожують потужні ракетні удари - сьогодні це варто знати

Раніше українські чиновники попереджали, що РФ може завдати по Україні масовані ракетні удари в осінньо-зимовий період. 

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що вороги змогли накопичити, у тому числі 290 модифікацій ракет для комплексів "Іскандер", 165 крилатих ракет морського базування "Калібр" та 80 "Кинджалів".

Військовий експерт Михайло Жирохов вважає, що найбільше "Іскандери" супротивника загрожують таким регіонам - Херсонській, Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областям.

Вас також можуть зацікавити новини: