Було знищено 15 одиниць військової техніки противника / фото wikimedia.org

Бригадний генерал Олександр Тарнавський розповів, що на Таврійському напрямку триває робота Сил оборони.

Загалом, протягом минулої доби ворог 14 разів атакував наші позиції та здійснив 632 обстріли, завдав 3 ракетних та 21 авіаудару. Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1186 вогневих завдань, повідомив він.

Згідно з його даними, за останню добу втрати ворога склали 181 особа (безповоротні - 45, поранені - 135, полонені - 1).

Відео дня

Також було знищено 15 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 3 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, 1 БпЛА, 4 одиниці автомобільної техніки та 1 одиниця спеціальної техніки. Знищено 6 складів боєприпасів та 1 пункт управління ворога.

Війна в Україні - останні новини з фронту

Російські загарбники намагаються контратакувати біля нещодавно звільненого Старомайорського Донецької області. Одна з імовірних причин – ворог хоче відволікти українських військових. 

31 серпня відбулося 25 бойових зіткнень з російськими окупантами. Бійці Сил оборони продовжують наступ на Мелітопольському напрямку. У свою чергу підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один артилерійський засіб на вогневій позиції та дві радіолокаційні станції противника.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області. Також противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новомихайлівки. 

Вас також можуть зацікавити новини: