Окупанти залякують мешканців міста / фото t.me/mariupolrada

Російські загарбники готують мешканців тимчасово окупованого Маріуполя до евакуації.

Фото оголошення у житловому комплексі "Невский" оприлюднила Маріупольська міська рада у Telegram. "У місцевих пабліках зʼявилося фото оголошення у одному з житлових кооперативів, у якому йдеться про складання списків на евакуацію", - йдеться у повідомленні.

Необхідність створення таких списків пояснюють очікуванням активізації бойових дій наприкінці літа. Водночас окупанти зазначають, що потрапити у чергу на евакуацію зможуть лише ті, у кого немає "проблем із законом".

Відео дня

"У повідомленні сказано про необхідність жителям оплатити комунальні рахунки. За неуплату - погрожують адміністративною відповідальністю. Навіть перед втечею окупанти думають про те, як отримати хоч якісь гроші", - додали у міськраді.

Маріуполь сьогодні - останні новини

Нещодавно у міськраді повідомили, що загарбники намагаються вигнати з власних квартир 17 сімей, щоб знести їхню багатоповерхівку. 

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко говорив, що окупанти хочуть стягнути з мешканців Маріуполя гроші за "комуналку" майже за рік.

Крім того, повідомлялося, що загарбницькі війська укріплюють оборонні споруди у місті та навколо нього в очікуванні дій Збройних Сил України.

Вас також можуть зацікавити новини: