У Маріуполі супротивники знову проводять ексгумацію тіл людей, які загинули / скріншот

Російські окупанти поновили ексгумацію тіл загиблих у Маріуполі, перепоховання до братської могили відбувається без попередньої спроби ідентифікації людей.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Після нашої публікації про трупи на вулиці Лівобережжя окупанти терміново поновили ексгумацію. Основна частина по бул. Меотиди. З кожного подвір'я - 10-15 могил. Одразу на Старий Крим в братську могилу. Без попередньої спроби ідентифікації", - констатував він.

Відео дня

Андрющенко також додав, що стосовно могил вже достеменно відомо, що "номери на табличках на кладовищі - це не порядковий номер трупа для обліку".

"Це - номер протоколу огляду прокуратури так званої ДНР. Тобто під кожним номером не один, а декілька трупів. Навіть через місяці реальний розмах трагедії Маріуполя вражає, а реальну кількість загиблих страшно уявити", - наголосив радник мера.

Нагадаємо, за даними міськради, в середині квітня окупанти почали ексгумацію тіл людей, похованих у дворах житлових будинків.

20 червня Петро Андрющенко повідомив, що тіла людей ховають у братських могилах. 20 липня він заявив, що ексгумація в місті повністю припинена.

Вас також можуть зацікавити новини: