скріншот

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич показав наслідки нічного ракетного удару російських окупантів по одній з електричних опор у місті.

У своєму Telegram-каналі він опублікував два відео з місця подій.

"Сьогодні російські війська у Миколаєві "денацифікували" цю електричну опору (115 кіловольт). Бачимо тут вирву. Відео не передає всю "красу" цієї вирви. Вона десь метрів 20 завширшки і метрів 5 в глибину, – зазначив він. – Ракета прилетіла майже на дорогу".

"Насправді, тут немає ніяких військових об'єктів або якихось індустріальних. Це просто житловий район, де є автосалони, магазини і т.д. Не знаю, у що вони цілили", – додав мер.

Сєнкевич повідомив, що у результаті нічних атак в місті поранені двоє мирних жителів, і це "велике щастя":

"Завдяки тому, що миколаївці постійно готуються і використовують правило двох стін у себе вдома, є інформація тільки про двох поранених людей під час цих нічних обстрілів. Це велике щастя, що ніхто не загинув і така невелика кількість поранених".

При цьому мер додав, що у зв'язку з попаданням ракети в електроопору по місту зафіксовані відключення світла, але їх обіцяють швидко ліквідувати: "Нам дають інформацію, що обленерго планує за два дні відновити всі повідомлення по цій дорозі та підняти опору".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пізно ввечері в понеділок, 18 квітня, в Миколаєві прогриміло кілька вибухів.

Вас також можуть зацікавити новини: