Вбивство Володимира Путіна не змінить ситуацію в РФ, вважає захисник України / скріншот

Учасник оборони Маріуполя, офіцер-"азовець" Ілля Самойленко (позивний "Гендальф") вважає, що вбивство російського диктатора Володимира Путіна ніяк не вплине на РФ.

Український журналіст Дмитро Гордон під час інтерв'ю запитав у воїна: "Що, якщо Путіна вб'ють, наприклад, завтра?". На це питання співрозмовник відповів так: "То нічого не зміниться".

"...Росія - Це не про лідерів, Росія - це не про народ, про населення, про суспільство. Росія - це про систему і державу. У них немає національної ідеї, у них є державна ідея. І це було завжди. Тобто, це імперія, метою якої є експансія. І, якщо не вдається експансія, то приходить терор", - вважає "Гендальф".

Відео дня

Ситуація в РФ під час війни проти України - що потрібно знати

Після того, як Росія зазнала цілої низки нищівних поразок на українській землі і втратила дуже багато своїх посіпак, на думку експертів, під Володимиром Путіним "хитається президентське крісло".

За прогнозом російського опозиціонера, полковника Федеральної служби безпеки РФ Геннадія Гудкова, диктатор може стати жертвою своїх же підлеглих - очільника Міноборони Сергія Шойгу і головнокомандувача ЗС Росії Валерія Герасимова.

Колишній глава Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж говорив, що в РФ незадоволені владою будуть активно працювати проти режиму Путіна, коли той явно буде ослаблений.

Вас також можуть зацікавити новини: