Окупанти в Україні зазнали нових провалів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Повномасштабна війна в Україні проти РФ триває, упродовж минулої доби між нашими захисниками та російськими окупантами було 37 бойових зіткнень.

На Мар’їнському й Авдіївському напрямках супротивники здійснили близько 15 атак біля Мар’їнки, Новомихайлівки й Авдіївки Донецької області й зазнали невдач, повідомив у понеділок вранці, 9 жовтня, Генеральний штаб Збройних сил України у своєму зведенні.

За його даними, на Запорізькому напрямку Сили оборони відбили ворожу атаку в районі північніше Новопрокопівки Запорізької області. На Бахмутському напрямку відбито атаки загарбників північніше Андріївки, Кліщіївки й Богданівки.

Відео дня

"...на Куп’янському напрямку наші захисники відбили три атаки ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області. На Лиманському напрямку Сили оборони відбили чотири атаки ворога в районі Макіївки Луганської області", - зазначається у зведенні.

Важливі новини України про війну - зараз це варто прочитати й знати

Вранці 9 жовтня Генштаб ЗСУ поділився хорошими новинами з фронту: Сили оборони нашої держави мають частковий успіх на Бахмутському напрямку біля Андріївки й Кліщіївки та на Мелітопольському напрямку західніше села Вербове.

Росіяни на нашій землі зазнають величезних втрат. Загальні втрати ворога на 8 жовтня становлять приблизно 282 тис. 280 супротивників. Також ліквідовано багато техніки загарбників, у тому числі 4 821 танк.

Вас також можуть зацікавити новини: