На Львівщині – приліт: окупанти влучили у військовий об’єкт / скриншот

Під час атаки по Львівській області у четвер, 13 жовтня, російські окупанти повторно влучили у військовий об’єкт  у Золочівському районі. 

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"Влучили в один з військових об‘єктів у Львівській області. Це повторне влучання у цей об‘єкт. Знищено військове майно, жертв немає. Об‘єкт у Золочівському районі. 3 ракети, 2 попадання. 1 ракету збили наші сили ППО", – сповістив він.

Відео дня

Під час повітряної тривоги, що вдень 13 жовтня охопила всю Україну, з’являли повідомлення про вибухи на Львівщині. Голова ОВА інформував, що працювала ППО. 

Оновлено (18:25): За оновленою інформацією, РФ загалом випустила 6 ракет по Львівщині.

"Сьогодні ворог випустив 6 ракет по території Львівської області. На жаль, є два попадання. Чотири ракети воїни ПвК "Захід" збили. Дякую нашій протиповітряній обороні за високопрофесійну роботу. Дякую усім жителям Львівщини, які перебували під час тривоги в укриттях", – сповістив Козицький.

Масштабна атака по Львівщині 10-11 жовтня – що варто знати 

Як повідомляв УНІАН, російські війська атакували Львівщину 10 та 11 жовтня. Внаслідок ударів 10 жовтня сталися вибухи на об’єктах енергетики. Загалом було випущено 15 ракет. 11 жовтня відбулися повторні удари по двох енергооб‘єктах із тих, по яких ворог влучав днем раніше.

Внаслідок обстрілів у Львові постраждав 53-річний чоловік – у нього осколкове поранення.

Через масовану атаку росіян у місті та області були перебої з електропостачанням, водопостачанням, мобільним зв’язком. 

Вас також можуть зацікавити новини: