Війна Росії проти України повинна закінчитися перемогою ЗСУ, впевнений Жданов / фото facebook.com/MinistryofDefence.UA

Розв'язана Росією війна проти України буде складною. Закінчитися вона повинна перемогою ЗСУ. Інші варіанти розвитку подій, такі як припинення вогню, домовленості, перемир'я не принесуть результатів.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в ефірі 24 каналу.

"Це буде нелегка війна, іноді з м'ясорубкою. Але вона повинна закінчитися розгромом Російської Федерації на полі бою", – зазначив він.

Відео дня

За його словами, попереду українців можуть чекати вкрай складні та кровопролитні бої. Вирішальна битва при цьому необов'язково повинна відбутися на російському кордоні.

"Це може статися й раніше, якщо Росія буде змушена дати нам рішучу битву. Саме цей рішучий бій і перемога в ньому може стати крапкою у цій війні", – додав Жданов.

Нагадаємо, за словами Жданова, у підрозділах ЗСУ вже достатньо людей, а от відповідної зброї та бронетехніки не вистачає. Експерт упевнений, що Україна вже давно сформувала б додаткові бригади для посилення своїх позицій на фронті, але без достатньої кількості зброї це неможливо. А США не поспішають давати Україні цю зброю, тому що чекають на "палацовий переворот" у Росії. 

Вас також можуть зацікавити новини: