ООС новини 29 серпня - штаб: бойовики дотримуються режиму тиші / фото УНІАН

Минулої доби обстрілів з боку бойовиків на Донбасі не було.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Читайте такожНа Харківщині український військовослужбовець виявився бійцем "Оплоту"

Відео дня

«Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони», – інформують у прес-службі.

З початку цієї доби в зоні ООС теж панує режим «тиші». Порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Серед українських військових втрат немає.

«Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші захисники продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням», – нагадали у штабі.

Раніше ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін пригрозив знищенням позицій Збройних сил України на двох ділянках, якщо вони не будуть прибрані до вечора 3 вересня.

Перемир'я на Донбасі: що відомо

  • З півночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню.
  • Російські окупанти час від часу здійснюють поодинокі неприцільні постріли, які, за оцінкою штабу ООС, мають провокаційну мету.
  • Президент Володимир Зеленський заявляє, що за час його президентства на Донбасі встановлено режим тиші, повернуто Україні близько 150 заручників і політв'язнів і відновлено роботу "нормандського формату".