На Бахмутському напрямку найбільш запеклі бої / фото УНІАН

На Вугледарському напрямку нині точаться одні з найзапекліших боїв, але вони подекуди вже не такі активні, як були кількома днями раніше. Українські військові дуже активно зменшують кількість російських військ - це дозволяє вже вести бій артилерією.

Як йдеться в сюжеті ТСН, бійці славетної 72-ї бригади на цьому напрямку серйозно "потріпали" окупантів, які напередодні йшли у наступ на Вугледар. 

"Дуже серйозно вони "потріпали" 155-ту гвардійську тихоокеанську російську бригаду", - розповів кореспондент й показав кадри, як українські бійці розносили окупантів. Тут точиться тотальна війна. 

Росіяни вже пишуть у ЗМІ, що ця 155-та бригада втратила свою боєздатність унаслідок таких ударів українських захисників. 

Також дуже складна ситуація на Бахмутському напрямку, з навколишніх населених пунктів триває евакуація. Росіяни тут зазнають масштабних втрат, розповідає кореспондент:

"Вони у промислових масштабах "двохсотять" своїх вагнерівців для того, щоб там за день, можливо, якісь кілька метрів взяти. По батальйону на день лягає росіян".

Втрати Росії у війні проти України

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 14.02.23 орієнтовно склали: особового складу ‒ близько 139 тис. 080 (+740 за минулу добу). Також на сьогодні ворог втратив: танків ‒ 3 тис. 286 (+3), бойових броньованих машин ‒ 6 тис. 500 (+8), артилерійських систем – 2 тис. 299 (+9), РСЗВ – 466 (+1).

Крім того, ЗСУ вже ліквідували ворожих літаків – 298 (+2 за минулу добу), БПЛА оперативно-тактичного рівня – 2 тис. 011 (+4).

Також знищено 286 ворожих гелікоптерів, 234 засоби ППО та 18 кораблів/катерів.

Вас також можуть зацікавити новини: