Партизани повідомили, що в Криму залишили "подарунки" загарбникам / колаж УНІАН з фото pixabay.com та скріншоту

У поки ще захопленому Росією Криму партизани з'ясували, як вороги хочуть захищатися - агенти партизанського руху "Атеш" потрапили на будівництво оборонного об'єкта загарбників у селі Окунівка Чорноморського району.

Партизани вивчили хід будівельних робіт і плани ворога щодо оборони, а також змогли для загарбників "приховати кілька подарунків", йдеться на каналі руху в Telegram.

В "Атеш" порадили людям ходити обережно біля ворожого оборонного об'єкта.

"Атеш" працює на будівництві фортифікаційних споруд в Чорноморському районі Криму!... У ході роботи, ми дізналися про масштабні розкрадання коштів на об'єкті. Тотальна російська корупція - наш головний союзник...", - наголошується у повідомленні.

У центрі уваги Крим - новини, які сьогодні варто прочитати

Окупанти вже тривалий час зміцнюють оборону в Криму. Зокрема, наприкінці грудня минулого року партизани "Атеш" показали окопи противника в Чорноморському районі. Цікаво, що наприкінці листопада 2023-го в Євпаторії море змило всі окопи, які загарбники вирили на пляжі.

Варто зазначити, що після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, Київ вирішив звільнити силовим шляхом всі свої території, захоплені росіянами, в тому числі й Крим. Військовий експерт Роман Світан говорив, що деокупація півострова українськими Силами оборонами вже почалася.

Вас також можуть зацікавити новини: