У Рубіжному пройдуть навчання \ io.ua

У місті Рубіжне на Луганщині 15-16 вересня пройдуть навчання з протидії диверсійним і терористичним загрозам.

Читайте також"Ми готові": Зеленський відреагував на плани РФ провести біля кордонів України військові навчанняПро це повідомляється на сторінці штабу операції Об’єднаних сил у Facebook. «15-16 вересня у м. Рубіжне, у рамках операції Об’єднаних сил, відбудуться планові навчання з протидії диверсійним і терористичним загрозам за участю регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тренування будуть проводитись в умовах, максимально наближених до реальних. Тому в штабі закликають жителів Рубіжного з розумінням поставитись до можливих незручностей, зберігати спокій та дотримуватись правил особистої безпеки.

Відео дня

«Просимо громадян, у разі необхідності пересування містом, мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідку про навчання тощо)», - додали в ООС.

Усі дії відбуваються в рамках чинного законодавства України та санкціоновані командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком.

У випадку виявлення підозрілих предметів або отримання інформації про протиправні дії невідомих осіб, їх причетність до диверсійно-розвідувальних груп або терористичних підрозділів бойовиків, негайно повідомляйте на адресу чергових служб СБУ та Нацполіції в Луганській області.

Новини, які можуть вас зацікавити: