В Маріуполі полк Азов продовжує нищити російських окупантів

У неділю, 27 лютого, було накрито групу технічної розвідки Росії.

"Було вилучено жорсткі диски, ноутбуки, планшети, фотоапарат, карти пам'яті, телефони - накопичувачі інформації з отриманими даними ворогами в місті Маріуполь. При них були також російські паспорти та конкретне завдання – слідкувати за настроями місцевих і підбурювати їх сприяти російській окупації", – повідомляється на офіційному Telegram-каналі полку Азов.

Зокрема, затримані окупанти переконували містян ставити мітки на цивільних спорудах, не пояснюючи, що в підсумку ці будинки будуть обстрілювати.

Відео дня

Полк "Азов" закликає громадян України уважно слідкувати за підозрілими людьми, не вестися на провокації і не ставати посібниками вбивств. В разі чого - повідомляти військових, правоохоронців або за можливості здійснювати громадські затримання.

Нагадаємо, що вчора вночі ворог намагався прорватись до Маріуполя з волноваського напрямку.

"Бійці полку Азов прийняли бій та зупинили кремлівських окупантів. Азовці частково розбили ворожу колону, залишки противника відступили. Наші воїни взяли 6 полонених. Окупанти мають знати, що українці не віддадуть свою землю. Український прапор над Маріуполем!" - зазначив у своєму Telegram-каналі засновник полку Азов, лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький.

Також у вчорашньому зверненні до маріупольців азовці запевнили, що немає приводу для паніки, захисники продовжують боротьбу з ворогом за місто та кожного містянина.

"Захисники стійко і впевнено обороняють межі Маріуполя від російських загарбників, лишаючи їх ні з чим, придушуючи ниці намагання увійти в місто. Ми обіцяємо, що кожен московит, який іде сюди з метою вбивати і нищити сам буде знищений", - йдеться у зверненні.