Байкери-путіністи воюють проти України / фото the Moscow Times

З початку вторгнення в Україну добровольцями на війну пішли кілька десятків байкерів з клубу "Нічні вовки".

Члени "Нічних вовків" вступають в інтернаціональну бригаду так званої "ДНР" "П'ятнашка". Цій же бригаді "Нічні вовки" відправляють гуманітарну допомогу, пише канал The Moscow Times.

Байкер Андрій Міщенко, який воює на Донецькому напрямку, розповів, що в Україні воює взвод з "Нічних вовків", тобто близько 50 осіб - всі вони увійшли до складу бригади "П'ятнашка" в "ДНР". 

Відео дня

На фотографії мотоциклетного взводу" Нічних вовків" кореспондент видання нарахував 21 людину. При цьому загальна чисельність клубу - близько 5 тисяч осіб, це підтвердили два джерела редакції в байкерському середовищі. 

За їх словами, на піку популярності кількість байкерів була вищою, проте частина людей покинула клуб після конфліктів з його лідером Олександром Залдостановым. Таким чином, зараз в Україні воює близько 1% від загальної чисельності клубу, хоча "Нічні вовки" з 2014 року активно виступали за приєднання українських територій до Росії. 

Втрати РФ на війні в Україні: деталі

За минулу добу українські військові ліквідували ще понад 900 російських окупантів. Як повідомляє Генштаб Збройних сил України, загальні бойові втрати противника з 24 лютого орієнтовно склали близько 134100 осіб, з яких 910 знищено за минулу добу.

Крім того українська авіація за минулу добу завдала 12 ударів за зосередженням російських загарбників, ще знищено ворожий вертоліт, штурмовик та два безпілотники. 

Вас також можуть зацікавити новини: