Особовий склад противника відкликано з відпусток / Фото УНІАН

Російсько-окупаційні війська на Донбасі приведені у вищі ступені бойової готовності.

Про це йдеться у зведенні прес-служби Міністерства оборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на дані Головного управління розвідки.

«Командування Збройних сил Російської Федерації провокує посилення напруження обстановки на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Так, з’єднання і частини першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ приведені у вищі ступені бойової готовності», - йдеться в зведенні.

Відео дня

Зокрема, особовий склад противника відкликано з відпусток, достроково відправлено до місць проходження служби осіб, які перебували на лікуванні у медичних закладах, здійснюється поповнення боєприпасами передових підрозділів.

Читайте такожЗа добу на Донбасі окупанти десять разів порушили режим припинення вогню – штаб ООС

Водночас серед особового складу окупантів та місцевого населення поширюються чутки про імовірність початку бойових дій з можливим їх переростанням у повномасштабний військовий конфлікт під час проведення в Криму 17-18 березня заходів з нагоди чергової річниці окупації півострова за участі в них вищого російського державного та воєнного керівництва.

Вас також можуть зацікавити новини: