Володимир Путін у війні з Україною не здасться, вважає експерт / скріншот

Президент Російської Федерації Володимир Путін у війні з Україною не здасть, хоча перевага української сторони очевидна.

Якби Путін зупинився, то міг би врятувати РФ, розповів письменник, бізнес-консультант і політтехнолог Михайло Шейтельман в інтерв'ю одному з YouTube-каналів.

"Путін не здасться, хоч перевага України є очевидною. У нього розуму не вистачає, врятувати хоча б Росію. Не те щоб себе, своє обличчя. Ну і совісті не вистачає… ", - заявив експерт.

Відео дня

Співбесідник додав, що наша держава буде відновлена завдяки підтримці світу, а РФ буде виплачувати компенсації.

"…Я раніше думав, що за 40 років вони впораються, а Шольц (канцлер Німеччини Олаф Шольц - Ред.) сказав, що Україна відчуватиме наслідки як мінімум 100 років. Значить Росія платитиме 100 років. І ось це всі борги, в які вганяє Путін майбутнє покоління росіян, не лише сьогоднішню молодь, а і їхніх онуків", - зазначив політтехнолог.

Нагадаємо, війська РФ рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну.

Супротивник спершу бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей у низці населених пунктів. Захисники України давали супротивникові гідну відсіч, вже стало відомо про ліквідацію приблизно 27 900 окупантів.

Російський політолог та публіцист Андрій Піонтковський вважає, що останньою надією Москви у війні є укладення перемир'я.

Вас також можуть зацікавити новини: