Путін може спробувати оголосити про "перемогу" цієї осені / ОТО facebook.com/GeneralStaff.ua

Активна фаза війни в Україні може тривати до кінця 2022 року. Проте, є імовірність, що Москва спробує присвятити до певної дати бодай якусь подобу перемоги.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в ефірі телеканалу FREEДОМ назвав два можливих сценарії:

  • 11 вересня - у Росії єдиний день голосування. У Путіна можуть в цей день провести псевдореферендуми на окупованих територіях України.
  • 7 жовтня - ювілей кремлівського диктатора - 70 років. Військові можуть спробувати піднести йому якісь досягнення у подарунок.

Крім того, Скібіцький вважає, що Путін налаштований вести тривалу війну.

Відео дня

"Путін не відмовляється від своїх планів. Ця війна затягуватиметься. Наскільки буде затягнута активна фаза – це буде вересень місяць, або це буде жовтень або буде до кінця року – це залежить від нашого спротиву, і від стану наших сил оборони, і від тієї допомоги, яку нам надають", – зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає, що Путін не усвідомлює, що відбувається на війні Росії проти України, а тому йому треба вийти з інформаційної нереальності.

Раніше Зеленський заявив, що Україна повернеться до переговорів з Росією лише після того, як поверне захоплені окупантами після 24 лютого українські території.

Вас також можуть зацікавити новини: