Воїни 25-ї Січеславської бригади знищили російський танк разом з окупантами / фото facebook.com/93OMBr

Воїни 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади відзвітували про успішну операцію проти окупантів. Вони знищили ворожий танк разом з кількома супротивниками.

Про успішно усунену ціль розповів прес-центр Генштабу ЗСУ на своїй офіційній сторінці на Facebook.

На відео нижче показується підпалений танк. Неподалік від нього знаходяться окупанти, які, судячи з усього, спробували втекти від вогню українських десантників. Однак наші воїни зуміли їх знищити. У ролику видно чотири трупи, а скільки в цілому було знищено, в публікації прес-центру Генштабу не вказано.

Нагадаємо, бійці ЗСУ щодня перетворюють танки окупантів на металобрухт. За даними Генштабу, з моменту повномасштабного вторгнення Росії українські захисники підірвали 1330 танків. Вісім з них знищили за останню добу. РФ зараз намагається компенсувати нестачу танків, що підтверджує прибуття в Херсонську область ешелону 50-річних Т-62.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: