РФ біля Соледара втратила чимало техніки / скріншот

Біля міста Соледар Донецької області, яке знаходиться у Бахмутському районі, українські воїни знищили чимало техніки російських загарбників.

Супротивник зазнав втрат завдяки злагодженій роботі "Команди Вялого" - аеророзвідників 30-ї окремої моторизованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, та їхніх побратимів з інших підрозділів, поділився командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський. Він також показав відео, на якому зазнято результати роботи воїнів.

"Під Соледаром українські воїни продовжують знищувати техніку окупантів… FPV-камікадзе в руках наших військових дуже ефективні", - зазначив генерал-полковник.

На опублікованому відео видно, зокрема, як було завдано удари по бронетехніці, "Уралах" та "КАМАЗу".

Важливі новини про війну - що треба знати

Вранці 12 вересня у Генштабі ЗСУ повідомили, що наші воїни продовжують контрнаступати південніше міста Бахмут. 11 числа стало відомо, що українські воїни на Бахмутському напрямку за тиждень звільнили від супротивників близько 2 квадратних кілометрів землі. Крім того, повідомлялося, що бійці зайняли частину Опитного.

Варто зазначити, що РФ вже зазнала величезних втрат на українській території. Загальні втрати ворога на 12 вересня 2023 року становлять приблизно 269 тис. 760 супротивників. Також знищено 4 тис. 568 танків окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: