Ліквідована ще ціла "пачка" офіцерів РФ, повідомили у ЗСУ / фото ua.depositphotos.com

В Україні під час війни з РФ ще ціла низка російських офіцерів стали "вантажем 200" (були ліквідовані).

Знищені, за даними офіцера Збройних сил України Анатолія Штефана (позивний воїна - "Штірліц"), зокрема, ворожий льотчик - лейтенант Ільназ Физилов. За відомостями "Штірліца", ліквідовані також два члени російської приватної військової компанії "Вагнера" ("Дембель") - засуджений "правоохоронець" Євген Подольський та офіцер Артур Нерсесов.

"...успішно демобілізовані: ...капітан-"мобік" Радик Кадиров (однофамілець лідера Чечні Рамзана Кадирова - Ред.)...; лейтенант Олександр Іванов", - поділився воїн на своєму каналі в Telegram.

Відео дня

Ситуація на фронтах України - зараз це варто знати

За відомостями Генштабу ЗСУ, окупанти протягом минулої доби намагалися наступти на таких напрямках - Бахмутському, Авдіївському, Лиманському та Мар'їнському. Українські воїни та цих напрямках відбили понад 60 атак противника.

Вороги вже зазнали на нашій землі дуже великих втрат. Генштаб повідомляв, що загальні втрати ворога на 16 квітня становлять приблизно 182 тис. 070 окупантів

На початку квітня стало відомо, що журналісти знають імена майже 20 тисяч росіян, ліквідованих на території нашої держави.

Вас також можуть зацікавити новини: