Офіцер ЗСУ повідомив про нові втрати Росії в Україні / фото REUTERS

В Україні під час повномасштабної війни з Російською Федерацією був знищений командир бойовиків самопроголошеної "ДНР" Олексій Золотухін.

У нашій країні також ліквідовані два старших лейтенанта окупантів - Петро Фарнін та Степан Милоградов, поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") у своєму каналі в Telegram.

"Старший лейтенант Петро Фарнін зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався... старший лейтенант Степан Милоградов зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався", - поділився "Штірліц".

Відео дня

Офіцер показав фотографії ліквідованих супротивників. 

Знищений Олексій Золотухін / фото t.me/a_shtirlitz

"Золотухін Олексій "Гудвін" з м. Донецьк, командир орків 1 "АК" (1 "армійський корпус", самопроголошена "ДНР" - Ред.) "РВА" (так звана "російська визвольна армія" - Ред.), - підписав фото "Штірліц".

На знімках знищені ворожі старлеї зняті в парадній формі.

Ліквідований Степан Милоградов / фотоt.me/a_shtirlitz
Знищений Петро Фарнін / фото t.me/a_shtirlitz

Нагадаємо, російські війська навесні 2014 року вдерлися на частину Донбасу і підтримали там бойовиків, які створили самопроголошені "ДНР" та "ЛНР".

Рано вранці 24 лютого війська РФ здійснили повномасштабне вторгнення в Україну без оголошення війни. На боці Росії, зокрема, воюють бойовики "ЛДНР". Російська влада назвала дії своїх окупаційних сил "спецоперацією" для "демілітаризації" та "денацифікації". У нашій країні вороги обстрілювали військові та цивільні об'єкти, було багато жертв серед цивільних.

Армія України дає гідну відсіч загарбникам. Станом на 21 серпня на нашій землі вже ліквідували 45,2 тис. окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: