Українськіі бійці щодня нищать ворога / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Сили оборони України "підсмажили" місця скупчення російських загарбників біля лінії фронту. Про це йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника", - йдеться у зведенні.

Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено керовану авіаційну ракету Х-59.

Відео дня

"Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 2 районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункту управління, складу боєприпасів та станції радіоелектронної боротьби противника", - сказано у зведенні.

При цьому, своєю чергою, загалом російські окупанти завдали 2 ракетних та 29 авіаційних ударів, здійснили 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Як повідомляв УНІАН, речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун інформує, що на фронті значно зросла кількість російських військовослужбовців, які відмовляються йти у наступ та здаються в полон. Через це вище командування окупантів погрожує розстрілами та здійснює фізичне насилля над ними.

Вас також можуть зацікавити новини: