Захисники України "підсмажили" заховану росіянами техніку й озброєння / колаж з фото УНІАН та скріншоту

В Україні втрати ворога на 27 квітня 2024 року зросли - ліквідовано техніку та зброю, яку російські окупанти намагалися сховати, але це їм не вдалося.

Виявлено та знищено ударним безпілотником, зокрема, гармату супротивника Д-30, повідомила Третя окрема штурмова бригада Збройних сил України на своєму каналі в Telegram. Крім того, дронами уражено ворожий міномет.

"Також знищили склад протитанкових мін, уразили заховану ворогом техніку, три вантажівки…", - йдеться у повідомленні. У бригаді показали яскраве відео знищення ворожої техніки та зброї.

Які втрати ворога на сьогоднішній день - це варто знати

Росіяни намагаються наступати в Україні на низці напрямків та зазнають серйозних втрат у техніці та живій силі. Зараз на українській землі загальні втрати ворога на 27 квітня становлять приблизно 465 054 особи. Крім того, Росія вже втратила 11 905 артилерійських систем.

27 квітня повідомлялося, що найгарячіші напрямки на фронті - Авдіївський, Бахмутський та Новопавлівський. Крім того, вороги збільшили кількість атак на Куп’янському напрямку. Видання Financial Times писало, що завдяки новій допомозі з боку США ініціатива на полі бою може знову перейти на бік українських воїнів.

Вас також можуть зацікавити новини: