Супротивник розповів про пекло на одному з напрямків / скріншот

Головне управління розвідки Міноборони опублікувало чергове перехоплення розмов російських окупантів.

Цього раз один із загарбників розповів своєму другові про наступ ворога на Купʼянськ, великі втрати росіян та жорстоке поводження їхнього командира, повідомили у ГУР. За його словами, окупанти отримали нову задачу - захопити Куп’янськ, однак зіштовхнулися із жорстоким командиром. Той погрожував своїм підлеглим неможливістю відступити, наголосивши на тому, що або вони йтимуть у наступ, або стануть 200-ми. Він також закликав військових кидати вперед нещодавно мобілізованих та не жаліти їх.

Окупант також зазначив, що кожен із російських військових, який залишиться живим, готовий "рознести" командирові обличчя.

Крім того, російський загарбник розповів про велику кількість 200-х окупантів та повідомив, що ситуація на передовій доволі важка, тому рідним своїм про реальний стан речей він не розповідає. Зокрема, позиції росіян подекуди атакує своя ж авіація.

Співрозмовник окупанта розповів, що говорив зі своїм знайомим, син якого пішов добровольцем до російської армії. За його словами, з 240 загарбників живими залишилося лише троє.

Війна в Україні триває - сьогодні це треба знати

Як повідомляв УНІАН, за даними Генштабу ЗСУ, впродовж минулої доби на фронті відбулося 82 бойових зіткнення з ворогом. Зокрема, на Куп’янському напрямку ворог вів марні штурмові дії біля Синьківки та Іванівки Харківської області. Там українські захисники відбили близько 10 атак противника.

Крім того, безуспішні спроби штурмів росіяни здійснили на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: