Наталія Мосейчук взяла ексклюзивне інтерв’ю у керівника Офісу Президента Андрія Єрмака

Про 40 днів війни, віроломство сусіда, знищені міста, боягузтво партнерів і Бучанську трагедію. На власному каналі телеведучої 1+1 Наталії Мосейчук в Youtubeсьогодні опубліковано нове відео - ексклюзивне інтерв’ю з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Зустріч відбулася в Офісі президента на Банковій, що перетворилася на укріпрайон.

Нове ексклюзивне інтерв’ю вже на персональному Youtube каналі Наталії Мосейчук

"Ядерна держава напала на неядерну державу. Це війна росії проти України. Це жах, нелюдське відношення, геноцид", - сказав Андрій Єрмак про Бучанську трагедію.  

Про санкції, яких недостатньо, як Україну підтримує світ та чи бачить Зеленський загрозу зі сторони Угорщини щодо вступу до ЕС? Чи впевнена в собі влада? Чи правильно ми розуміємо напрямок і чи вистачить сил.

"Для України є пріоритетом - припинення війни створення нової системи безпеки", - розповів Андрій Єрмак.

 Про все це дивіться у ексклюзивному інтерв’ю Андрія Єрмака на особистому власному Youtube каналі Наталії Мосейчук.

Нагадаємо, минулого тижня телеведуча вийшла в ефір у новому форматі. Разом з командою програми "Право на Владу" ведуча відкрила власний YouTube каналі. Тут щотижня публікуватиме ексклюзивні відео та коментарі, думки експертів, звернення. На каналі вже опубліковане інтерв'ю з міністром закордонних справ України (2014-2019 р.) Павлом Клімкіним. А також розмова з Генадієм Друзенко – правником та засновником Першого Добровольчого Мобільного Шпиталю.