У Київській області зараз спокійно, запевняють в ОВА / фото УНІАН, Олександр Синиця

У Київській області біля кордону з Білоруссю на цей час все спокійно, проте регіон постійно перебуває під загрозою вторгнення Росії.

Таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у відеозверненні з Чорнобиля, опублікованому в Telegram.

"В останні дні дуже багато інформації було різного плану з приводу того, що можливе знову вторгнення російських військ з боку білоруського кордону. Тому сьогодні ми поїхали разом з керівництвом обласної поліції, перевірили засоби безпеки", – заявив він.

"Сьогодні все в області спокійно. Та інформація, яку ви бачите в соцмережах, не відповідає дійсності щодо того, що тут ведуться якісь активні дії. Все в Київській області нормально, ситуація повністю під контролем сил безпеки", – додав Кулеба.

При цьому він нагадав, що "тепер Київська область перебуває постійно під загрозою вторгнення і під загрозою ракетних ударів".

Раніше повідомлялося, що в адміністрації Путіна досі вважають, що вони можуть "довести війну в Україні до перемоги" за кілька місяців і захопити Київ.

Вас також можуть зацікавити новини: