Валерій Залужний / фото facebook.com/CinCAFU

Попри абсолютну вогневу перевагу, збільшення кількості військ та, відповідно, атак за рахунок, у тому числі мобілізованих, противник успіху не має.

Про це головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив у Telegram, розповівши про свою телефонну розмову з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Він зазначив, що Сили оборони України зосереджують зусилля на таких ключових завданнях: звільнити окуповані території, не допустити захоплення ворогом нових ділянок, а також забезпечити прикриття обʼєктів критичної інфраструктури нашої держави засобами протиповітряної та протиракетної оборони. Залужний додав, що також йдеться про необхідність продовження формування та підготовку резервів для ведення майбутніх бойових дій.

Відео дня

"Попри абсолютну вогневу перевагу, збільшення кількості військ та, відповідно, атак за рахунок, у тому числі мобілізованих, противник успіху не має. Завдяки мужності та професійності українських солдат і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану", - наголосив Залужний.

Успіхи ЗСУ у війні проти РФ: останні новини

Збройні Сили України за минулу добу завдали поразки по 26 районам зосередження російських окупантів, чотирьом складам боєприпасів, пункту управління.

Бійці українського спецпідрозділу "Хорт" під час бойового завдання ліквідували заступника начальника штабу найманців ПВК "Вагнер".

Збройні сили України за час війни ліквідували майже 70 тисяч російських загарбників.