ЗСУ знищили штаб ворога на Харківському напрямку з вищим офіцерським складом / фото УНІАН

Збройні сили України вдарили по штабу окупантів на Харківському напрямку. Всередині знаходився вищий офіцерський склад — полковники і генерали.

Про це вдалося дізнатися з перехоплення, яке на своєму YouTube-каналі опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Штабу немає! Розбило, на*уй. Ми, б*я, ледве тікали. Ми з усіма [були]: полковники, генерали — всі були ж там", — розповів окупант у розмові зі своєю дружиною.

Далі солдат повідомив, що не знає, кому вдалося вціліти, адже швидко втік зі штабу. Тепер рашист разом з іншими членами свого підрозділу ховається по підвалах від ЗСУ.

Нагадаємо, 13 червня в Національній гвардії розповіли про удар по штабу, складу з боєприпасами і техніці окупантів в Харківській області. Постріли здійснювали артилерійські підрозділи, а нацгвардійці коригували вогонь. Можливо, саме про цю атаку розповідав окупант у перехопленні.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: