Британські експерти проведуть оцінки професійного рівня військових інструкторів \ mil.gov.ua

Експерти збройних сил Великобританії проаналізують стан і якість підготовки особового складу та військових інструкторів Військово-морських сил Збройних сил України (ВМС ЗСУ).

Читайте такожСША планують передати Україні ще кілька катерів типу Island у 2021 році

Як повідомляє прес-центр командування ВМС ЗСУ, триває візит представників місії ЗС Великої Британії до військових частин Військово-морських сил Збройних сил України в Одеській області у рамках операції ORBITAL та з метою оцінки рівня підготовки інструкторів військових частин відповідно до стандартів НАТО.

Відео дня

Британські експерти проведуть оцінювання фахового рівня військових інструкторів під час безпосередньої підготовки особового складу підрозділів морської піхоти ВМС ЗСУ за стандартами НАТО.

«Основна увага буде приділена якості проведення занять з виконання елементів тактичних дій, орієнтування на місцевості, організації військового зв’язку, медичній та вогневій підготовці», - сказано в повідомленні.

За результатами перевірки британські експерти проведуть аналіз якості і стану підготовки особового складу у військових частинах, що в подальшому допоможе визначити пріоритети у напрямах підготовки інструкторів ВМС України за програмою навчально-тренувальної місії Великобританії ORBITAL.