Як тільки росіян бачать в повітрі український дрон, то відразу починають панікувати / фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти бояться дронів українських аеророзвідників. Загарбники, коли бачать безпілотники, починають панікувати.

Військовослужбовець Харківського прикордонного загону та боєць підрозділу Quiсk death Олександр розповів, що його бійці стали справжнім жахом для окупантів. За його словами, загарбники так бояться "пташок", запущених українськими аеророзвідниками, що цілими підрозділами відмовляються виходити "на передок".

"Ми даємо гідну відсіч противнику. Він не доїжджає до "нуля", тому що знає, що є група, яка його ліквідує відразу на під'їзді. Про це свідчать наші перехоплення", - зазначив військовий з позивним "Ізі" в інтерв'ю АрміяInform.

Відео дня

Він зазначив, що як тільки росіян бачать в повітрі український дрон, то відразу починають панікувати і ховатися по норах.

"Вони не знають, де з'явиться той "батальйон" дронів, але чітко розуміють, що буде поразка - хтось із них додому вже не повернеться", - вказав захисник.

Бійці підкреслюють, що дрони - це витратний матеріал: поки в Україні не налагодиться масштабне виробництво безпілотників, їм завжди буде не вистачати "пташок".

"Ми всі повинні розуміти, що дрони - це дуже ефективна зброя проти ворога. Будь-яка війна - це великі гроші. Приблизна ціна дрона - 400 доларів, проте він може завдавати ворогу збитків на 10 мільйонів доларів, ліквідуючи особовий склад, техніку, зброю", - підкреслив Олександр.

Армія дронів - останні новини

Віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій України-Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що завдяки ударним підрозділам, що забезпечуються в рамках "Армії дронів", з 29 січня по 6 лютого знищено 141 російського окупанта і 44 ворожих танка.

Пізніше він заявив, що Україна досягла паритету з Російською Федерацією за кількістю далеких дронів-камікадзе. За його словами, виробництво таких "пташок" обмежується лише фінансуванням.

Вас також можуть зацікавити новини: