Написаний від руки на 5-ти сторінках лист, Маркл надіслала батькові ще у серпні 2018 року \ Wikimedia Commons

Тільки минулого тижня п'ять близьких подруг дружини принца Гаррі Меган Маркл вирішили порушити мовчання та розповіли про те, якою вона є людиною і, що вона намагалася примиритися з батьком та написала йому листа після весілля. 

Читайте такожУ мережі показали архівне фото Меган Маркл

Однак сам Томас на листа не відповів, а днями вирішив передати його на публічний огляд, йдеться у сюжеті ТСН. Послання, яке написане від руки на 5-ти сторінках, герцогиня Сасекська надіслала Томасу Марклу ще у серпні минулого року, вже після весілля з принцем Гаррі.

Відео дня

Послання-примирення від Меган до Томаса Маркла починається просто, зі слова "татку". Герцогиня пише, що попри усі проблеми любить його і просить припинити вплутувати журналістів у їхні стосунки, не паплюжити її ім’я у пресі.  

"Якщо ти любиш мене, як ти це розповідаєш в пресі, будь ласка, зупинись. Дозволь нам жити нашим життям. Будь ласка, припини брехати, заподіювати біль, експлуатувати мої стосунки з моїм чоловіком. Я бачу, що ти забився глибоко в цю кролячу нору і думаєш, що виходу вже немає, але задумайся - жити з чистою совістю це цінніше, ніж будь-які гроші на світі".

Не секрет, що стосунки герцогині Сасекської з її батьком - далекі від ідеальних. Томас Маркл неодноразово давав інтерв’ю пресі, в яких не дуже добре відгукувався про дочку та їхні відносити із принцем Гаррі. 

"Я завжди любила і захищала тебе і пропонувала будь-яку фінансову підтримку, тому що турбувалася про твоє здоров'я. Я страшенно злякалася, коли дізналася з таблоїдів про твій серцевий напад. Я дзвонила і писала тобі ... я благала тебе прийняти допомогу - ми послали людину до тебе додому. Але замість того, щоб поговорити зі мною, прийняти цю або будь-яку іншу допомогу, ти перестав відповідати на дзвінки і вирішив спілкуватися тільки з пресою", - написала Меган.

Дружина принца Гаррі у листі також дорікнула батькові, що він підтримав її зведену сестру Саманту, чия брехня вже завдала болю і незручності всій королівській сім'ї.

Як відреагувала герцогиня на цю витівку батька, невідомо. Але в скандал включилася все та ж  Саманта. Вона заявила в Twitter, що Меган - егоїстка, і дорікнула їй в меркантильності. "Якби у мене було $600 млн, я б її хвилювала", - написала Саманта, яку вкрай зачепила фраза Меган про те, що вони ледь знайомі. Також жінка зазначила, що лист сестри доводить, наскільки та самозакохана.