Тварину доправили до рятувального центру, де за нею спостерігають \ wikimedia.org

Леопард відкусив голову дев'ятимісячному малюку, схопивши його з ліжка, коли той спав поруч зі своєю матір'ю в Індії.

Читайте такожВ Індії двометрова вагітна самка крокодила сховалася під ліжком селянина, який спав

Як повідомляє ТСН з посиланням на The Daily Mail, тварина напала на дитину у будинку у містечку Зарі у центрі Індії. Це сталося близько четвертої ранку.

Відео дня

Восьмирічний леопард стиснув щелепами немовля і відтягнув його, коли мама спала. Його знівечене тіло знайшли пізніше того ж дня.

Рейнджери з Державного лісового департаменту штату Гуджарат схопили велику кішку наступного дня, використовуючи клітки з приманкою. Тварину доправили до рятувального центру, де за нею спостерігають.

Батько загиблої дитини отримав від уряду компенсацію за її смерть.

Це не перший випадок, коли леопард обезголовлює маленьку дитину. Подібне сталося у Кашмірі у грудні минулого року. Тоді загинула трирічна дитина. 

Офіційні оцінки показують, що в Індії налічується від 12 000 до 14 000 леопардів. Даних про кількість людей, які гинуть від цих тварин, немає, але експерти кажуть, що щорічно гинуть сотні.

Як повідомляв УНІАН, в Австралії пес динго викрав дитину просто з ліжечка і намагався втекти з нею до лісу. Інцидент стався під час сімейного відпочинку на острові Фрейзер – на Сході країни. Родина спала в будинку на колесах, коли їх розбудив крик сина. Батько побачив, як малюка тягне пес разом зі зграєю інших динго. Хлопчика, якому лише рік, батькові вдалося відбити. Із глибокими ранами на голові та шиї малюка гелікоптером доправили до лікарні.