Габунію все-таки звільнили з "Руставі 2", разом з низкою інших журналістів / Скріншот

З грузинського телеканалу «Руставі 2» незабаром після зміни власника звільнили цілу низку ведучих та журналістів. Серед них – Георгій Габунія, який у липні потрапив у скандал, облаявши президента РФ в прямому ефірі.

Читайте такожПутін відреагував на добірну лайку на свою адресу з вуст грузинського ведучого (відео 18+)

«Начальник інформаційної служби телекомпанії «Руставі 2» Нодар Меладзе і кілька співробітників звільнені з роботи», – цитує «Грузія Online» заяву генерального директора каналу Паата Салії.

Відео дня

За його словами, також звільнені Георгій Лаперашвілі, Георгій Габунія, Нанука Жоржоліані і Ека Квесітадзе.

Причиною звільнення провідних журналістів гендиректор телекомпанії назвав конфлікт інтересів. За його словами, звільнення деяких співробітників також відбудеться після того, як вони повернуться з відпустки.

Напередодні повідомлялося, що генеральний директор «Руставі 2» Ніка Гварамія звільнений зі своєї посади. Це сталося 17 липня, відразу ж після того, як власником телеканалу знову став бізнесмен Кібар Халваши.

Нагадаємо, телеканал на початку липня став фігурантом політичного скандалу між Росією та Грузією. 7 липня Георгій Габунія, ведучий авторської програми P. S., яка виходить на «Руставі 2», російською мовою звернувся до президента Росії Володимира Путіну і нецензурно облаяв його.