Дональд Трамп / REUTERS

Про це майбутній президент США повідомив у своєму твіттері.

«Повністю підроблені факти огидними політичними агентами, і демократами, і республіканцями – фейкові новини! Росія каже, що (у авторів доповіді – ред.) нічого не має», – написав Трамп, коментуючи звіт американської розвідки щодо хакерських атак з боку Росії.

«Можливо, (звіт про кібератаки з боку Росії – ред.) випущений "розвідкою", із розумінням, що цьому навіть немає ніяких доказів і ніколи не буде. Мої люди матимуть повний звіт про злом протягом 90 днів!», – додав Трамп.

Відео дня

Раніше УНІАН повідомляв, що розвідка США розсекретила частину доповіді, в якій вказується на втручання особисто президента Росії Володимира Путіна у вибори президента Сполучених Штатів.

У звіті вказується, що Путін замовив "кампанію впливу", спрямовану на вибори президента США з метою підриву демократичного процесу і дискредитації суперниці Дональда Трампа.

Представник Держдепартаменту Джон Кірбі пояснив відсутність доказів у доповіді про кібератаки з боку Росії бажанням зберегти в секреті методи роботи та джерела інформації.