'Аморально неправдиві новини': у Ердогана заперечили чутки про його 'інфаркт'

Партія президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана заперечила чутки про те, що у нього стався інфаркт. Раніше про це повідомляли ЗМІ.

Як повідомляє агентство Anadolu, заступник керівника та речник Партії справедливості та розвитку Омер Челик заявив, що чутки про нібито інфаркт в Ердогана - це "аморальні неправдиві новини".

Челик наголосив, що Ердоган продовжує виконувати посадові обов’язки і повернеться до графіку після одноденної паузи. 

Відео дня

Водночас керівник пресслужби Ердогана Фахреттін Алтун також спростував чутки про серйозні проблеми зі здоров'ям Ердогана.

"Рішуче відкидаємо ці безпідставні заяви про здоров’я президента… Завтра президент через відеозв’язок візьме участь у відкритті атомної електростанції. Ніяка дезінформація не змінить той факт, що турецький народ – зі своїм лідером і Ердоган та його партія прямують до перемоги на виборах 14 травня", – заявив речник.

Проблеми зі здоров'ям Ердогана

Вчора Ердогану стало погано в прямому ефірі під час інтерв'ю. Політик перервати зйомку, але через 10 хвилин ефір відновили. Ердоган вибачився і пояснив, що йому стало погано - загострилися проблеми зі шлунком. Після цього Ердоган відповів на ще кілька запитань і ефір завершився.

Після цього у турецькій пресі з'явилися чутки про те, що у президента Ердогана стався інфаркт міокарда. Його нібито ушпиталили, поруч з ним дружина. Джерел інформації не розкрили.

Вас також можуть зацікавити новини: