РФ розв'язала криваву війну проти України / фото REUTERS

Колишній друг Путіна і мільярдер Сергій Пугачов спрогнозував, як далі можуть розвиватися події через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Він не виключає варіант, коли ЗСУ "дійдуть до Москви", але в такому випадку президент РФ вдасться до ядерного шантажу.

Про це Пугачов розповів в інтерв'ю українській журналістці Олесі Бацман.

За його словами, перший варіант - "примус до миру". Тобто президентів України і РФ буде Захід примушувати до миру, підписати якийсь договір з територіальними поступками Києва. На що Бацман одразу ж відповіла: "Зеленський це не підпише".

Другий варіант, продовжив Пугачов, - безкомпромісна перемога української армії. 

"Не знаю, де вона закінчиться, на якій лінії розмежування... За тим, що я бачу сьогодні, як би вона там де-небудь у Москві не закінчилася", - сказав колишній друг Путіна.

Журналістка уточнила, чи може українська армія дійти до Кремля. Мільярдер відповів: "Може".

Але, в той же час, Пугачов зазначив, що в разі другого варіанту Путін може застосувати ядерний шантаж.

"Просто на чаші терезів ось цей ядерний потенціал. У певний момент, коли все буде погано, Путін зателефонує Байдену і скаже: "Якщо вони ще один метр пройдуть на НАТОвських танках, ми плювати хотіли, і ракети полетять у ваш бік", - підсумував екс-друг президента РФ.

Дивіться відео з 1:33:12

Раніше прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон пригрозив Росії негайним ударом у відповідь у разі застосування ядерної зброї.

Вас також можуть зацікавити новини: