Олександр Невзоров розповів, чого Володимир Путін "дико боїться" / фото REUTERS

Президент Російської Федерації Володимир Путін "дико боїться замаху", своєї служби охорони та власних снайперів.

Очільник РФ боїться всього, розповів публіцист та ведучий Олександр Невзоров під час інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Він усього боїться. Він чудово розуміє, в яку безодню летить, з якої немає повернення", - сказав співбесідник.

Відео дня

Ведучий також сказав, що у лідера Росії є умовні двійники - постаті, які непридатні для того, щоб їх розглядали з близької відстані.

"Це двійники умовні. Вони мають вигляд двійників на відстані 100-150 метрів для якихось офіційних заходів, коли нікого поряд не буде… Це бутафорські постаті…", - поділився Невзоров.

Нагадаємо, РФ рано вранці 24 лютого вдерлася в Україну. Володимир Путін назвав війну в Україні "спецоперацією", зокрема, для "денаціоналізації" українців.

Ворог спершу бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей, зокрема, в Києві, Харкові, Чернігові, Херсоні, Маріуполі, Миколаєві та в Одесі. Захисники України давали супротивнику гідну відсіч.

На початку квітня Олександр Невзоров сказав, через що президент Росії "мочить" українців. На його думку, президент РФ вбиває громадян України, оскільки вони показали, що диктатора можна "зламати об коліно".

Вас також можуть зацікавити новини: