Ілюстрація REUTERS

Мережа ресторанів Mcdonald's швидкого харчування оголосила про зміну процесу приготування бургерів після опитування відвідувачів по всьому світу.

Читайте такожMcdonald's почне подавати бургери з рослинним м'ясом у 2021 роціПро це пише Forbes з посиланням на прес-службу компанії.

Зазначається, що булки стануть м'якше та темніше, компанія буде пекти їх за трьома різними рецептами. У них не буде підсилювачів смаку: тільки натуральні інгредієнти для поліпшення текстури, обсмажування і смаку.

Нові правила приготування ввели з грудня у всіх закладах мережі.

Оновлений рецепт бургерів Mcdonald's: нововведення

  • розмір булочки змінять так, щоб він співвідносився з м'ясною котлетою;
  • котлети будуть смажити на грилі невеликими партіями, а цибулю до них додавати відразу на етапі обсмажування;
  • сир Чеддер за новою технологією будуть класти в бургер при певній температурі, щоб скибочка «ідеально розплавилася на гарячій котлеті»;
  • у «Біг Маці» збільшать кількість однойменного соусу, щоб він рівномірно розподілявся по всій булочці.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram