У ролику Халіфа показала середній палець на адресу Bangbros / Міа Халіфа / Instagram

Колишня порнозірка Міа Халіфа оголосила війну найбільшій компанії в порноіндустрії BangBros, яка звинуватила її у брехні.

Свою відповідь на адресу компанії вона опублікувала в TikTok.

У ролику Халіфа заявила, що за весь час зйомок для BangBros компанія заплатила їй 12 тисяч доларів замість обіцяних 59 тисяч доларів.

Відео дня

Читайте також"Я була покірною": відома порноактриса розповіла, як її ледь не убив порноактор

За ведення соціальних мереж Bangbros щомісяця платив Халіфі 1,5 тисячі доларів, а за роботу вебкам-моделлю – 3,3 долара. За словами Халіфи, на трансляціях за камерою вона проводила по 60 годин на місяць.

Порнозірка назвала колишніх роботодавців торговцями дитячим порно і звинуватила їх в тому, що вони намагаються дискредитувати першу жінку, яка стала публічно говорити про аб'юз з їхнього боку. В кінці ролика Халіфа показала середній палець на адресу BangBros.

Міа Халіфа виросла в католицькій ліванській родині. Не дивлячись на коротку кар'єру порноактриси - з кінця 2014-го по початок 2015-го - відео з Міа Халіфою залишаються дуже популярними.

Міа Халіфа: новини на тему

  • Міа Халіфа стала регулярно критикувати владу Лівану після найпотужнішого вибуху в порту Бейрута, внаслідок якого загинули сотні жителів.
  • Міа Халіфа виставила на аукціон окуляри, в яких знімалася в порно, і пообіцяла направити виручені гроші в Ліванський Червоний Хрест.