Мрія Володимира Путіна вже загинула, вважає публіцист / фото REUTERS

Зовсім неважливо, коли президент Російської Федерації Володимир Путін помре, оскільки вже загинула його мрія.

Про загибель мрії президента РФ розповів російський публіцист і ведучий Олександр Невзоров в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, відповідаючи на питання, яке хвилює українців: "Коли помре Путін?".

Співрозмовник зазначив, що якщо не буде всесвітньої ядерної катастрофи, долю очільника РФ вирішуватимуть міжнародні трибунали.

Відео дня

"...Це абсолютно неважливо, коли він (Путін - Ред.), власне кажучи, помре, тому що вже загинула, вже померла його мрія. Його психоз, його безумство - вони вже приречені...", - сказав співрозмовник.

Ведучий вважає, що не настільки важливо, "чи буде живий після цього психозу, цього божевілля носій, і де він буде живий".

"...це будуть вирішувати міжнародні трибунали, якщо не трапиться того, що загалом всі досі справедливо бояться, тобто якщо не відбудеться цього ядерного всесвітнього лиха...", - додав публіцист.

Невзоров також сказав, що як президент Путін вже мертвий, оскільки лідери думок, які покинули РФ, дозволяють собі висловлюватися про нього дуже негативно.

Раніше низка експертів говорили, що Володимир Путін мріє відновити СРСР.

На думку російського політичного діяча, кандидата юридичних наук Марка Фейгіна, російського президента "дожере" його ж параноя.

Нагадаємо, війська РФ рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну. Окупанти спочатку атакували військові об'єкти, а потім і цивільні.

Вас також можуть зацікавити новини: