Доньки Путіна є частиною запропонованого списку санкцій / фото REUTERS

США, Європейський союз та G7 координують новий пакет санкцій проти Росії, включаючи заборону США на нові інвестиції в країну. Також Європейський союз розглядає можливість запровадити санкції проти двох дочок російського президента Володимира Путіна.

Про це повідомляє Bloomberg.

За словами джерела, уряди також збільшать санкції щодо фінансових установ та державних підприємств у Росії, а також запровадять санкції щодо невказаних російських посадових осіб та членів їхніх сімей.

Відео дня

Нові заходи мають на меті деградувати інструменти російської державної влади та нанести Росії гостру та негайну економічну шкоду.

За словами джерел, знайомих з цим питанням, ЄС також обговорює санкції проти дочок президента Росії Володимира Путіна. Доньки Путіна є частиною запропонованого списку санкцій, який також включає політичних діячів, магнатів та членів їхніх сімей, а також кількох пропагандистів.

Ці санкції ще не схвалено. У Путіна та його колишньої дружини є дві доньки. За даними ЗМІ, їх звуть Марія Воронцова та Катерина Тихонова.

Раніше Євросоюз оголосив про п'ятий пакет санкцій щодо Росії через війну в Україні. Нові санкції торкнуться імпорту вугілля, заборони операцій з чотирма ключовими російськими банками та заборони заходу суден у порти.

Вас також можуть зацікавити новини: