Топ-комік Британії "вбив" теорією, що Лондон та Київ - друзі "по меню" / фото скріншот

Відомий британський комік Стівен Фрай поділився теорією, чому Великобританія так сильно любить Україну

Ми країни "сусіди по меню", і це все пояснює, зазначив Фрай в ексклюзивному коментарі УНІАН під час візиту до Києва. 

"Леді і джентльмени, у мене є теорія, чому Великобританія так сильно любить Україну. Причина в тому, і це моя теорія: коли ми в інтернеті хочемо купити щось в заповненій формі, то натискаємо невелике меню для країни і нам потрібно пройти весь шлях до кінця для Великобританії (UK), і ми там поруч з Україною", - оголосив комік. 

За його словами, подібна "невдача" - спільне для двох країн, тому ми й любимо один одного.

"Отже, ми сусіди по меню. Всі ці везучі країни, такі як Албанія, нагорі, а нам доведеться спуститися в самий низ списку, і тому у нас є це спільне, і ми любимо один одного", - підсумував Фрай.

Чим відомий Стівен Фрай у Британії

Стівен Фрай - відомий британський актор і комік. На великих екранах він запам'ятався своєю роллю у фільмі "Уайльд" (1997), а також низкою розважального телевізійного контенту: "Шоу Фрая і Лорі", гумористичною вікториною "QI", передачею Fry's English Delight - в останній Фрай з гумором розповідає про тонкощі англійської мови.

Британія пообіцяла Україні ППО на 114 мільйонів доларів

Нагадаємо, Британія - одна з головних країн-союзниць України у війні з РФ. Свою підтримку Лондон засвідчив відразу ж з моменту вторгнення окупантів, при прем'єрстві Бориса Джонсона, і наразі дотримується цього курсу при чинному главі уряду Ріші Сунаці. 

Зокрема, 17 серпня стало відомо, що Міноборони Британії збирається поставити Києву засобів ППО на суму понад 114 мільйонів доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: