УНИАН
 

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, Азаров має намір на прес-конференції у редакції «Комсомольськой правды» представити книгу «Україна на роздоріжжі».

Читайте такожЕкс-прем'єра Азарова побачили у приватній клініці в Москві (відео)

Читайте такожпідготовки документів з екстрадиції Азарова, екс-президента Віктора Януковича та міністра фінансів Юрія Колобова

Відео дня

За клопотанням Генпрокуратури України, 19 січня цього року Печерський райсуд міста Києва виніс постанову про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту щодо Азарова.

21 лютого 2014 року колишній президент Янукович самоусунувся від виконання своїх конституційних повноважень і втік до Росії. Це відбулося після декількох місяців протестів в Україні, які закінчилися кровопролиттям.

Разом із Януковичем з України втекли і його «соратники», зокрема Азаров.

Проти Януковича, екс-генпрокурора Віктора Пшонки та кількох інших колишніх чиновників відкрите кримінальне провадження про масові вбивства мирних громадян. Вони оголошені у розшук.

Також проти низки високопоставлених посадових осіб часів Януковича відкриті кримінальні провадження за фактами відмивання коштів та виведення капіталів.

12 січня 2015 р. міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Інтерпол оголосив у розшук екс-президента Януковича, Азарова і ще кількох осіб.