Як зазначають організатори заходу, "ситуація, яка існує зараз в столиці викликає величезну невизначеність для багатьох киян та інвесторів. Через нездатність сьогоднішньої влади комплексного та системного розвитку міста ми маємо лише розподіл фінансових потоків, що прикриваючись демократичними принципами знищують економіку столиці та країни в тому числі".

"Ми повинні створити столицю, яка дасть кожній громаді (району) Києва  реалізувати всі свої економічні та інфраструктурні можливості. Йдеться про прийняття нового підходу до економічного розвитку столиці", - йдеться в анонсі заходу.

МУНІЦИПАЛЬНА СТРАТЕГІЯ КИЄВА – це стратегія створення більш справедливого, інклюзивного міста з економікою, яка працює для всіх киян та інвесторів. Століттями місто було європейським центром торгівлі та комерції. Історія підтверджує, що сьогодні Київ повинен стати не тільки опорною точкою європейської економіки, але і найкращим місцем для ведення бізнесу, заснування та розвитку нових компанії.

Відео дня

19 березня 2019 року експерти “Муніципальної стратегії Києва” (Юрій Сенюк – український вчений член Академії наук, Олексій Кучеренко – експерт у галузі ЖКГ,  Олександр Ротов – заслужений будівельник України, голова Ради директорів Конфедерації будівельників України, Георгій Духовічний – віце-президент київської організації Національної спілки архітекторів України, народні депутати України – Борислав Береза, Антон Геращенко, Віктор Галасюк, обговорять кращі проекти, які жителі Києва вважають доцільними для розвитку міста. Детальніше в Програмі заходу. Було подано більше 20 проектів, серед фіналістів:

“Пробіг під каштанами” – наймаштабніший спортивно-благодійний проект України. Залучає небайдужих людей та компанії, які готові допомогти дітям з вадами серця. Зібрані кошти спрямовуються на придбання медичних препаратів та обладнання для дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» та в Центр дитячої кардіології та кардіохірургії  МОЗ України.

ЖК «Патріотика на озерах» (Аркада) – цілий мікрорайон, що простягнувся по лівому березі Києва, від станції метро «Позняки» до станції «Осокорки». Крім розвинутої соціальної інфраструктури: шкіл, лікарень, закладів харчування, розважальних центрів та зупинок громадського транспорту, у ньому присутні чудові сквери та алеї на березі озера Небреж – одного з найбільших озер в околиці Києва, яке є чудовим місцем для активного відпочинку молодих сімей та прогулянок з дітьми. Крім соціальної місії ЖК «Патріотика» несе ще й культурну. Фасади стін прикрашені народними орнаментами, які символізують історію та традиції розвинутої та багатої України.

Unit City - перший в Україні проект міжнародного маштабу, рівня та значення, націлений на створення потужного наукового кластеру. Мета проекту полягає в об’єднанні молодих, креативних, успішних компаній, людей та ідей для будівництва «Силіконової долини» в середмісті Києва. «Unit City»  є економічно та освітньо вигідним проектом для міста.

UrbanSpace 500 - проект покликаний об’єднати найкращі заклади харчування на одній території для задоволення смаків найвибагливіших гостей. UrbanSpace стимулюватиме розвиток дрібного та середнього бізнесу та креативних ідей серед всього населення міста.

Реєстрація на захід