27 березня 2017 року компанія «Самгаз», провідний виробник обладнання для вимірювання та обліку газу, виготовила трьохмільйонний лічильник газу для побутового використання. Перший мільйон виготовлений підприємством в період з 1995 по 2008 рік, другий – з 2008 по 2013 рік, а третій мільйон – з 2013 по 2017 рік. Менше чотирьох років знадобилося українському підприємству «Самгаз», щоб випустити черговий мільйон лічильників газу.

Компанія «Самгаз», при чисельності до 100 співробітників, здатна повністю забезпечити потребу національних споживачів у сучасних надійних приладах комерційного обліку споживання природного газу – виробничі потужності дозволяють випускати до 1 млн приладів з механічним пристроєм на рік.

Довіру лічильник газу «Самгаз» здобув завдяки незаперечній перевазі за більшістю показників і технічними характеристиками, що важливі як для постачальників, так і для споживачів природного газу. Підприємство успішно конкурує на українському ринку з основними вітчизняними і зарубіжними виробниками.

Відео дня

Андрій Марков, засновник компанії «Самгаз»: «За роки існування підприємства ми багато разів модернізували конструкції приладів, що випускаються, список нашої продукції збільшився з 3 до 200 позицій. До складального виробництва додали виробничі потужності з виготовлення комплектуючих. Хочу зазначити, що ми високо цінуємо підтримку партнерів, постачальників і дистриб'юторів у нашій країні та за кордоном».

Ігор Бігун, директор компанії «Самгаз»: «До річниці підприємства ми зробили ще один знаменний крок. Удосконалення технологій, які акумулюють все краще зі світового досвіду, заміна застарілого обладнання, випробування передбачуваних змін в конструкції лічильника, комплексні програми, спрямовані на створення систем стабільної підтримки відповідальності за якість продукції та екологічної безпеки виробництва, створення комфортних умов для праці та відпочинку персоналу – провідні напрямки нашої роботи. Розраховуємо, що працею зможемо допомогти повернути престиж української промисловості, а також довіру споживачів до продукції, виготовленої в країні».

***

Додаткова інформація: компанія «Самгаз» є провідним українським виробником обладнання для вимірювання та обліку газу. Основна продукція компанії – побутові та промислові лічильники газу ТМ «Самгаз». За роки роботи «Самгаз» було виготовлено, встановлено та успішно експлуатується близько 3 мільйонів лічильників газу.

http://samgas.com.ua/