Уславлена американська артистка і співачка Лайза Мінеллі отримала потрійний перелом ноги, перечепившись за власного собаку, передає інтернет-портал TMZ, що спеціалізується на новинах про знаменитостей.

У минулі вихідні Лайза Мінеллі з'явилася на одному з концертних майданчиків Нью-Йорка в кріслі-каталці, права нога зірки була в гіпсі.

"Я зламала ногу в трьох місцях. Не знаю, як таке можливо, але я примудрилася затнутися за власного собаку і зламати ногу", - наводить її слова РІА "Новости".

Порода і габарити собаки, що стала винуватицею важкої травми, не уточнюються.

2000 року актриса перенесла важку форму вірусного енцефаліту. Лікарі припускали, що після цього вона не зможе ходити, проте в 2001 році Лайза Мінеллі повернулася на сцену. Після цього вона мала ще кілька операцій на стегні і колінному суглобі.

Актриса зажила всесвітньої популярності після того, як в 1972 році відбулася прем'єра фільму Боба Фосса "Кабаре", в якому Лайза Мінеллі зіграла головну роль співачки Саллі Боулз. Крім слави, ця картина принесла їй премії "Оскар" і "Золотий глобус", нагороду Британської кіноакадемії.

З 2001 по 2008 роки Мінеллі брала участь у концертах, знімалася в епізодичних ролях у кількох телевізійних серіалах. 2008 року вона повернулася на Бродвей з новим сольним концертом "Lizas at the palace!".

На голлівудській Алеї слави є зірка Лайзи Мінеллі.

Вона чотири рази була заміжем: за сценаристом
Пітером Алленом, продюсером і режисером Джеком Хейлі, скульптором Марком Гіро і телепродюсером Девідом Гесте. Крім того, у неї були позашлюбні стосунки з Шарлем Азнавуром, Мартіном Скорсезе, Михайлом Баришниковим та іншими.