Вчора стало відомо, що цього року американська співачка Lady GaGa претендуватиме відразу на 13 винагород MTV Video Music Awards, що є рекордом за всю історію існування винагороди.

Як повідомляє Корреспондент із посиланням на Reuters, слідом за поп-зіркою йде репер Eminem, у якого вісім номінацій. Також винагороди можуть отримати канадський співак Джастін Бібер, Ke$ha, JAY-Z, Alicia Keys, Katy Perry, Usher і група Florence and the Machine.

"Я удостоїлася честі від усіх маленьких монстрів та самопроголошених фриків всесвіту, мати більше номінацій VMA за один рік, ніж будь-який інший артист в історії MTV. Іронія полягає у тому, що я ще більше пишаюся тим, що це нещасливе число 13", - сказала Lady GaGa у своїй заяві.

У свою чергу, Eminem заявив, що наступного дня після церемонії нагородження MTV Video Music Awards у нього заплановано два великі концерти на іншому кінці країни. "Я буду там (на церемонії), але не чекайте, що я буду милий", - сказав співак.

Зазначимо, що церемонія нагородження пройде 12 вересня у Лос-Анджелесі.

Раніше повідомлялося, що Lady GaGa стала першим виконавцем, кількість переглядів відео якої в інтернеті перевищило мільярд. А її кліп на пісню Bad Romance визнаний роликом, який отримав найбільшу кількість переглядів на YouTube.

Наприкінці травня 2010 року Lady Gaga стала тріумфатором церемонії вручення винагород World Music Awards у Монте-Карло. Співачка отримала п’ять премій World Music Awards. Крім того, трек Lady GaGa Poker Face був визнаний синглом року, а диск The Fame - альбомом року.