Тайський мільйонер Арнон Родтонг з провінції Чумпхон розмістив у соціальних мережах оголошення, в якому запропонував $314 тис. тому, хто одружиться на його 26-річній донці.

Читайте такожСтудентка з Парижа продала цноту за $1,3 мільйона банкіра з Уолл-Стріт і закохалася в нього

Про це повідомляє видання Buzz.ie. У своєму оголошенні бізнесмен відзначив, що його дочка Карнсита допомагає йому вести сімейний бізнес і вільно говорить китайською та англійською. Крім цього, Родтонг підкреслив, що вона незаймана.

Батько навіть висловив готовність відмовитися від національного звичаю, за яким наречений повинен заплатити батькові за свою майбутню дружину. Навпаки, він пообіцяв дати своєму потенційному зятю частку у своїй фермі. Родтонг вказав, що кандидатом може стати чоловік будь-якої національності. Головна вимога - чоловік повинен зробити "Карнситу щасливою", а також працювати на його підприємстві, не покладаючи рук.

Міс Родтонг в інтерв'ю місцевим ЗМІ розповіла, що була вражена подібною увагою з боку свого батька, і підтвердила, що в даний момент вона все ще самотня. При цьому вона натякнула, що у її потенційного чоловіка можуть виникнути проблеми з використанням "призових" грошей, так як вона хоче витратити їх на пластичні операції в Кореї.