Про свої костюми пара гостей не попередила / Скріншот

У Львові пара прийшла до РАЦСу у костюмах тиранозаврів й спричинила там справжній фурор. Фото на пам'ять просили й працівники закладу, й інші пари, які в цей день розписувалися.

Молодята, 25-річний Михайло та 26-річна Соломія, шокували навіть своїх гостей, пише "Сегодня".

Читайте також"Ах, ця весілля!": в Одесі пара одружилася втретє (відео)

"Ми вирішили, що наш розпис не може бути стандартним, тому що ми разом 11 років. Просто прийти в РАЦС, це було б занадто просто. Ми вирішили, що треба придумати щось оригінальне", – розповіла наречена.

Про свою ідею пара не попередила навіть рідних. Тому, коли на дворі РАЦСу батько підводив наречену до нареченого, гості не плакали від розчулення, а реготали.

"Водії вибігали, махали рукою, фотографувалися всі наречені. Директор РАЦСу до нас спустився. Він сказав, що вперше за роки роботи побачив ось таких придурків. Але мені здається, що всім сподобалося", – поділився своїми враженнями наречений Михайло.

Єдиним мінусом костюмів молоді називають те, що носити їх у 30-градусну спеку дуже важко. Тому розписувалася пара без них. У РАЦСі стверджують, що проти тиранозаврів нічого не мали, але незручно було б одягати обручки. Саме весілля молодята зіграли також без костюмів – наречена одягла білу сукню, а наречений прийшов у джинсах і футболці.

Раніше в Дніпрі 23-річна Маргарита Турчак прийшла отримувати паспорт і дізналася, що в її ID-картці (паспорті громадянина України) є помилка в сімейному стані. Замість імені чоловіка — там відзначили її саму.